معایب استفاده از ظروف آشپزخانه با جنس بامبو

معایب استفاده از ظروف آشپزخانه با جنس بامبو

امروزه لوازم آشپزخانه یکی از ضروری ترین لوازم در منازل شخصی و یا حتی ادارات و شرکت ها به شمار می آیند چرا که انسان هیچ گاه نیاز به غذا خوردن را ترک نخواهد کرد. درواقع این بدن انسان است که برای انجام فعالیت ها و تحرک های خود ترک این نیاز را امکان ناپذیر ساخته است. این امر موجب شده تا بیش از هر چیز دیگری سلامت انسان را تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دهد. یکی از عواملی که در سلامت انسان وابسته به غذاها موثر است لوازم آشپزخانه می باشد چرا که برای طبخ انواع غذا ها به آن ها نیازمندیم. تفلون ها، ظروف پیرکس، ظروف یکبار مصرف و… در طولانی مدت به دلیل مواد سمی که در تولید و ساخت آن ها استفاده می شود موجب بروز بیماری های خطرناکی چون سرطان در انسان و حتی حیوانات و پرندگان می شود به همین جهت و احساس نیاز به سلامتی و زندگی در انسان، او را به استفاده از لوازم آشپزخانه کم خطرتر و درواقع سالم تر وا داشته که در این میان می توان به ظروف آشپزخانه گیاهی از جنس گیاه بامبو اشاره کرد که از آن به عنوان لوازم دکوری در میان لوازم خانه نیز استفاده می شود. اما بهتر است بدانید این ظروف نیز با تمام ویژگی های منحصر به فرد خود بی عیب نبوده و معایب و مشکلات زیادی دارند که در ادامه آن ها را مورد بحث قرار می دهیم.

خرید آنلاین ظروف بامبو

معایبی که برای این ظروف از جنس بامبو می توان نام برد مخصوصا در مورد تخته گوشت و آشپزی این است که به صورت مداوم باید آن ها را به روغن آغشته کرد در غیر این صورت لکه و خراش برداشته و این موضوع زیبایی این ظروف آشپزخانه را کم خواهد کرد. این مشکل در صورتی است که محل های آسیب دیده و خراشیده شده به تنهایی می توانند مکان مناسبی برای میکروب ها و باکتری های مضر باشند.

از دیگر معایب این ظروف آشپزخانه این است که نمی توان آن ها را داخل فر و یا مایکروویو قرار داد زیرا حرارت بالا آن ها را از شکل طبیعی خود خارج می کند. همچنین این لوازم آشپزخانه با جنس بامبو این است که نمی توان آن ها را به وسیله ماشین ظرفشویی مورد شست و شو قرار داد مگر آنکه روی محصول قید شده باشد که امکان شستن با ماشین ظرفشویی وجود دارد که آن هم به ندرت دیده می شود. اگر بخواهیم عیب دیگر این ظروف را بیان کنیم می توان به عدم مقاومت بالای این ظروف در آب به مدت طولانی اشاره کرد چرا که قرار گرفتن لوازم آشپزخانه بامبو به مدت طولانی در آب موجب خیس خوردن آن ها و کاهش عمر این ظروف آشپزخانه می شود.

همچنین شما نمی توانید مایعات داغ را که دارای حرارت بالایی هستند درون این ظروف بریزید چرا که این امر موجب از میان رفتن لعاب های ابتدایی و خشک شدن سطح چوبی آن می شود که در نتیجه آن مجبور به استفاده از روغن ها در هر بار استفاده از این ظروف برای جلا بخشیدن به آن می شوید و درواقع نگهداری از این لوازم را هرچه بیشتر مشکل می سازد. از طرفی از این ظروف نمی توان در پخت و پز و آشپزی استفاده کرد و فقط برای سرو غذا کارایی دارد.

روش نگه داری این ظروف آشپزخانه با جنس بامبو در کابینت

خرید آنلاین ظروف بامبو

هنگام نگه داری از این لوازم آشپزخانه با جنس بامبو در کابینت باید حتما بین آن ها چند برگ دستمال کاغذی قرار دهید که این موضوع می تواند یک عیب برای این ظروف به حساب آید چرا که نگهداری از این ظروف را سخت می کند. همان طور که می دانید برای نگه داری ظروف بامبو هر چند وقت یک بار باید سطح آن را به روغن آغشته کرد اما این کار موجب چسبندگی ظروف می شود که به نوعی یکی دیگر از معایب آن محسوب می شود. البته لازم به ذکر است که این مشکل را با استفاده از آغشته کردن این ظروف به برش کوچکی از لیمو ترش می توان برطرف کرد.

معایب و مشکلات شست و شوی لوازم آشپزخانه گیاهی بامبو

در مورد شست و شوی ظروف آشپزخانه بامبو تاکید می شود که آن ها را با شوینده های ناملایمی مانند سفید کننده های قوی نشویید. به عبارت دیگر این ظروف را نباید با مواد اسیدی مورد شست و شو قرار دارد و این امر خود سبب می شود شست و شوی این ظروف نیز مشکل باشد چرا که ممکن است در میان مصرف کنندگان این نوع لوازم آشپزخانه شخصی از این موضوع آگاهی نداشته باشد و ناخواسته موجب خراب شدن، پایین آمدن کیفیت آن ها و یا حتی از میان رفتن این ظروف شود. همچنین به یاد داشته باشید که این ظروف آشپزخانه را نباید با آب بسیار گرم و داغ بشویید چرا که موجب خشک شدن سطح آن و فراهم آمدن شرایط مناسب برای خراشیده شدن سطح آن می شود. از دیگر معایب ظروف بامبو این است که رنگ غذا و خورش را به خود می گیرد به همین دلیل نباید برای مدت طولانی غذا هایی چون خورش ها را که رنگ دانه های زیادی دارند را داخل این ظروف نگه داری کرد تا پس از مدتی شاهد رنگ گرفتن و پایین آمدن کیفیت ظروف گیاهی بامبو خود نباشید.

روش های شست وشوی ظرف های آشپزخانه چوبی با جنس بامبو

خرید اینترنتی ظروف بامبو

برای این منظور ابتدا با استفاده از آب گرم و صابون مخصوص ظرفشویی لوازم آشپزخانه گاهی خود را مورد شست و شو قرار دهید. همچنین به منظور برطرف کردن لک ها و غذا های چسبیده به این ظروف از پارچه، ابر و یا اسکاچ نرم استفاده کنید. در نظر داشته باشید برای از میان هرگز از ناخن، چاقو و یا هر شیء تیز دیگری برای از میان بردن لکه ها و برآمدگی های حاصل از پسماند مواد غذایی چسبیده به این ظروف استفاده نکنید چرا که موجب خراشیده شدن سطح داخلی و ایجاد محل زندگی مناسب برای میکروب ها و باکتری های مضر می شود.

پس از شست و شو و آب کشی لوازم آشپزخانه گیاهی بامبو آن ها را با استفاده از یک پارچه خشک (غیر مرطوب) و نرم خشک کنید و آن ها را در هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند و رطوبت موجود در سطح آن ها به داخل محفظه های بسیار ریز چوبی نفوذ نکنند و موجب خشک شدن و از میان رفتن آن ها نشود.

پس از آنکه لوازم آشپزخانه گیاهی بامبو کاملا خشک شدند آن ها را به کمی روغن پالم یا همان روغن خوراکی که در مصارف روزمره و سرخ کردن مواد غذایی از آن استفاده می کنید و در همه آشپزخانه ها یافت می شود آغشته کنید و البته به یاد داشته باشید پس از آنکه این ظروف را به روغن آغشته کردید مدتی (حدود چند ساعت تا خشک شدن تدریجی روغن سطح آن) نباید از این ظروف استفاده کنید.

در آخر به این نکته توجه داشته باشید که هنگام خرید این محصولات و فرآورده های آشپزخانه گیاهی از جنس بامبو روش شست و شوی این ظروف را حتما از فروشند گان بپرسید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن از این ظروف نگهداری تا پس از مدتی شاهد پایین آمدن کیفیت و یا حتی از میان رفتن آن ها نباشید.

چگونگی ساخت ظروف بامبو

گیاه بامبو متشکل از برگ و یک ساقه بلند است. جالب است بدانید این برگ ها پس از رشد ساقه اصلی بامبو می ریزند. در نتیجه برای ساخت ظروف از همه قسمت های بامبو استفاده می کنند. همچنین لازم به ذکر است که قسمت های بالایی بامبو دارای ضخامت کم و لایه های آن نازک اما قسمت های پایینی بامبو دارای ضخامت بیشتری نسبت به لایه های بالایی است. در نتیجه یکی از ویژگی های گیاه بامبو این است که هر چه بیشتر رشد می کند لایه های قدیمی و پوسته های آن کنده می شود و با جمع آوری این پوسته ها از آن ها برای تولید و ساخت ظروف یک بار مصرف به کار می رود. همچنین از دیگر ویژگی های این ظروف یک بار مصرف این است که از مقاومت بالایی بر خوردار بوده و جزء مواد تجزیه پذیر محسوب می شود چرا که به راحتی در خاک تجزیه می شوند و در نتیجه آسیبی به محیط زیست نمی رسانند.

برای مطالعه بیشتر درباره‌‌ی مزایای ظروف بامبو انواع لوازم آشپزخانه و مزایا و معایب آن به وبلاگ هوم اند به وبلاگ هوم اند مراجعه کنید و همچنین مشاهده و خرید لوازم آشپزخانه مختلف از قسمت فروشگاهی هوم اند دیدن فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه